Saltar al contenido

Traçgrafic | Serveis gráfics

Serveis

.

Serveis

Explora els nostres serveis gràfics adaptats a cada client

A Traç Gràfic, estem compromesos a oferir solucions gràfiques personalitzades que superin les expectatives dels nostres clients. Amb més de 20 anys d’experiència en el sector, proporcionem una àmplia gamma de serveis que abasten tots els aspectes del disseny gràfic i la promoció empresarial.

Disseny i maquetació

Donem forma a la teva identitat corporativa amb dissenys elegants i maquetació impecable que destaquen la teva marca amb professionalitat.

Impressió offset

La nostra impressió offset ofereix una reproducció precisa i de qualitat en tirades llargues, garantint materials promocionals impactants i duradors a costos competitius.

Impressió digital

Amb la nostra impressió digital de primera qualitat, et proporcionem la flexibilitat per produir materials urgents amb detalls nítids i colors brillants que destaquen.

Gran format, vinils i expositors

Captiva l'atenció del teu públic amb impacte visual mitjançant cartelleria espectacular, vinils creatius i expositors innovadors que ressalten la teva presència en qualsevol entorn.

Productes promocionables

Augmenta la visibilitat de la teva marca amb una àmplia gamma de productes promocionables personalitzats, des de samarretes i gorres fins a bosses i catàlegs, que reflecteixen el teu estil i missatge.

Estampació tèxtil

Personalitza la teva roba i complements corporatius i articles promocionals amb estampació tèxtil de qualitat, incloent serigrafia, transfer i vinil, per aconseguir un impacte durador i professional a cada peça.

Posa't en contacte amb nosaltres avui mateix per transformar les teves idees en realitat visual. Estem aquí per escoltar-te i donar vida als teus projectes gràfics.

Abrir chat
Hola ????
¿En qué podemos ayudarte?