Saltar al contenido

Traçgrafic | Serveis gráfics

Gran format, vinils i expositors

.

Gran format, vinils i expositors

Gran format, vinils i expositors: Impacte visual sobirà

El nostre servei de productes de gran format, vinils i expositors està dedicat a la creació de materials que no només captiven, sinó que dominen l’atenció del públic de manera immediata i efectiva. Des dels cartells impressionants fins als vinils d’impacte, oferim una àmplia gamma de solucions per a tots els teus projectes de gran format. 

Maximitzant l’impacte visual

Amb els nostres productes de gran format, tenim l'habilitat de transformar els teus espais en plataformes publicitàries impressionants. Ja sigui en un esdeveniment, una botiga o un entorn exterior, el nostre objectiu és donar-te una presència visual que destaqués i capti l'atenció dels teus clients potencials.

Els nostres serveis inclouen:

Cartelleria

Des de cartells promocionals de totes les mides fins a grans pancarts informatius, oferim solucions de cartelleria i disseny gràfic que comuniquin clarament el teu missatge amb impacte visual i la màxima qualitat.

Lones

Les lones són una forma efectiva de destacar en esdeveniments, fires i punts de venda. Amb la nostra impressió de gran format, podem crear lones personalitzades que cridin l'atenció i impulsen la teva marca.

PVC i Metacrilat

Els materials rígids com el PVC i el metacrilat ofereixen una base estable per a les teves comunicacions visuals. Des de rètols fins a displays, proporcionem solucions duradores i visualsment atractives.

Cartró pluma

El cartró pluma és una opció lleugera i versàtil per a expositors i cartelleria de gran format. Amb la nostra capacitat d'impressió de gran qualitat, podem convertir el teu disseny en una obra d'art dimensional.

Rètols i plòtters

Els rètols i plòtters són perfectes per a la senyalització interior i exterior. Oferim una àmplia gamma de materials i acabats per garantir que el teu missatge sigui visible i impactant en tots els entorns.

Banderoles i tanques

Les banderoles i tanques són una manera efectiva de cridar l'atenció en espais exteriors. Amb la nostra impressió de gran format, podem crear banderoles personalitzades que comuniquin el teu missatge amb claredat i impacte.

Vinils de tall

Els vinils de tall són una opció versàtil per a la decoració de vidres, parets i superfícies llises. Amb una gamma de colors i acabats disponibles, podem crear vinils que compleixin les teves expectatives de disseny i qualitat.

Expositors i lletres corpòries

Des de standees promocionals fins a lletres corpòries il·luminades, oferim solucions d'expositoria personalitzades que ajuden a destacar la teva marca en esdeveniments i punts de venda.

Amb la nostra combinació de tecnologia d'impressió avançada i talent creatiu, podem fer realitat qualsevol visió de gran format que tinguis en ment. Contacta amb nosaltres avui mateix per començar a planificar el teu pròxim projecte visualment impactant.

Abrir chat
Hola ????
¿En qué podemos ayudarte?