Saltar al contenido

Traçgrafic | Serveis gráfics

Estampació tèxtil

.

Estampació tèxtil

Creant una impressió duradora amb estampació textil

La nostra secció d’estampació tèxtil ofereix una àmplia gamma de serveis adaptats a les teves necessitats específiques. Ja sigui per a samarretes promocionals, roba esportiva de marca o articles de regal corporatiu, tenim els mètodes d’estampació i els productes perfectes per a tu. 

Varis mètodes d'estampació

A Traç Gràfic, tenim capacitat d’adaptació i versatilitat, és per això que oferim diversos mètodes d’estampació per garantir que els teus productes compleixin les teves expectatives. Els nostres mètodes d’estampació inclouen:

Serigrafia

Ideal per a grans quantitats i dissenys simples o complexos, la serigrafia ofereix una opció d'estampació durable i de qualitat per a samarretes, roba esportiva i més.

Transfer

Amb la transferència, podem aplicar dissenys complexos i detallats en una àmplia gamma de teixits. És una opció versàtil per a petites quantitats i dissenys elaborats.

Vinil

Perfecte per a dissenys personalitzats i detallats, el vinil ofereix una solució d'estampació duradora i resistents a la roba esportiva, samarretes i altres articles tèxtils.

Sublimació

Amb la sublimació, els teus dissenys es fusionen amb el teixit, proporcionant una impressió vibrant i de llarga durada ideal per a samarretes, roba esportiva i altres articles de polièster.

Brodat

El brodat és una opció clàssica i elegant per a la personalització de roba laboral, gorres, tovalloles i més. Ofereix una aparença de primera qualitat i una durabilitat excepcional.

Una àmplia gamma de productes per estampar

Quan es tracta de productes promocionals i articles de roba, la nostra gamma de productes és incomparable. Ofereixem estampació tèxtil en una àmplia varietat d’articles, incloent:

Samarretes

Ja siguin per a campanyes publicitàries, esdeveniments o regals corporatius, les nostres samarretes personalitzades són ideals per a fer promoció de la teva marca amb estil.

Roba esportiva

Des de samarretes tècniques fins a pantalons de fútbol, la nostra roba esportiva personalitzada està dissenyada per a un rendiment òptim i una aparença professional.

Roba laboral

Mantenim el teu equip professional i cohesionat amb la nostra roba laboral personalitzada, incloent jaquetes, polo i pantalons adaptats a les teves necessitats específiques.

Paraigües

Fer que la teva marca brilla fins i tot en els dies plujosos amb els nostres paraigües personalitzats, perfectes per a regals corporatius i campanyes.

Bosses / Motxilles

Des de bosses de mà fins a motxilles d'esquena, oferim una àmplia gamma de productes per emmagatzemar i transportar amb estil.

Gorres

Manté fresc el teu equip amb les nostres gorres personalitzades, perfectes per a esdeveniments a l'aire lliure i campanyes de màrqueting.

Tovalloles

Les nostres tovalloles personalitzades són una excel·lent opció per a esdeveniments esportius, spas o com a regals corporatius exclusius.

Contacta amb nosaltres avui mateix per començar a crear els teus productes promocionals personalitzats.

Abrir chat
Hola ????
¿En qué podemos ayudarte?