Saltar al contenido

Traçgrafic | Serveis gráfics

Disseny i maquetació

.

Disseny i maquetació

Disseny i maquetació

Transformant les teves idees en materials impactants.

Al Disseny i Maquetació de Traç Gràfic, la nostra missió és convertir les teves visions en realitats tangibles. Entenem l’importància crítica que té una imatge professional i atractiva per a la promoció del teu negoci, i és per això que dediquem tota la nostra passió i perícia a cada projecte que emprenem. 

Els components clau dels serveis de disseny i maquetació que oferim

Imatge i papereria corporativa

La teva identitat corporativa és la primera impressió que deixes en els teus clients potencials. Amb una combinació de creativitat i coherència, dissenyem elements com logotips, cartes, targetes de visita i més per reflectir la teva marca de manera memorable i professional.

Logotips

El logotip és el rostre de la teva marca i una representació visual de la seva identitat. Treballem estretament amb tu per comprendre la teva visió i els teus valors d'empresa, creant logos únics i impactants que destaquen el teu negoci en un mercat saturat.

Edició de textos

El contingut és clau per comunicar el missatge de la teva marca amb claredat i precisió. Des de l'edició de textos publicitaris fins a la redacció de contingut per a catàlegs i pàgines web, ens assegurem que cada paraula transmeti el teu missatge amb eficàcia.

Fullets promocionables

Els fullets promocionables són una eina versàtil per a difondre la informació del teu producte o servei de manera efectiva. Creem dissenys atractius i informatius que captiven l'atenció del públic i impulsen l'interès en el que ofereixes.

Publicitat

Des de banners publicitaris fins a anuncis impresos, el nostre equip de dissenyadors desenvolupa campanyes publicitàries creatives i impactants que destaquen a un mar de competència perquè la teva empresa destaqui per sobre de la resta.

Revistes

Ja sigui una publicació interna per als empleats o una revista externa per als teus clients, creem dissenys de revistes atractius i fàcilment llegibles que mantenen l'interès del lector i reforcen la teva marca.

Calendaris

Els calendaris són una forma pràctica i duradora de promocionar la teva marca durant tot l'any. Des de calendaris de paret fins a planners de butxaca, dissenyem productes funcionals i atractius que es converteixen en eines útils per als teus clients.

Mailing

Les campanyes de correu electrònic són una part vital del teu mix de marketing. Creem dissenys de correu electrònic atractius i responsius que captiven l'atenció del receptor i impulsen l'acció desitjada.

Merchandising

Els productes de merchandising són una forma efectiva de crear consciència de marca i fidelitzar els clients. Des de samarretes i gorres fins a tasses i penjolls, creem productes promocionals que es destaquen i deixen una impressió duradora.

Amb el nostre compromís amb la qualitat, la creativitat i la satisfacció del client, podem ajudar-te a crear materials de promoció que comuniquen la teva marca amb impacte i estil. Deixa'ns ajudar-te a destacar en un mercat competitiu i a fer brillar la teva marca amb el nostre servei de Disseny i Maquetació personalitzat.

Abrir chat
Hola ????
¿En qué podemos ayudarte?