Saltar al contenido

Traçgrafic | Serveis gráfics

Impressió offset

.

Impressió offset

Impressió offset qualitat impecable per a tiratges llarg

Quan es tracta de produir materials de gran volum amb una qualitat impecable, l’impressió offset és la solució perfecta. A Traç Gràfic, oferim serveis d’impressió offset d’alta qualitat que garanteixen resultats excepcionals per a tots els teus projectes. 

Cost unitari reduït

L'impressió offset és ideal per a tiratges llargs, ja que permet obtenir un cost unitari més baix a mesura que augmenta la quantitat d'impressions. Això significa que pots estalviar en els teus costos de producció, especialment en grans quantitats.

Qualitat impecable

Amb l'impressió offset, es pot garantir una reproducció precisa dels colors i detalls, així com una qualitat de text nítida i clara. Això fa que sigui la opció preferida per a materials on la qualitat és crucial, com ara papereria corporativa, catàlegs i revistes.

Serveis d'Impressió offset que oferim

Papereria corporativa

Des de targetes de visita fins a paper membre i sobres, proporcionem materials de papereria corporativa impresos de forma neta i professional i amb la màxima qualitat que ajuden a reforçar la teva marca a tots els punts de contacte amb els teus clients.

Fullets promocionables

Amb l'impressió offset, els teus fullets promocionals destaquen pel seu aspecte elegant i professional. Des de fullets informatius fins a materials promocionals detallats, ens assegurem que cada peça imprescindible compleixi amb les teves expectatives.

Publicitat

Amb la capacitat d'imprimir en una àmplia gamma de papers i gramatges, l'impressió offset és perfecta per a tots els materials publicitaris. Des de cartells fins a panells publicitaris, produïm materials publicitaris que destaquen per la seva qualitat i impacte visual.

Revistes i calendaris

Creem revistes i calendaris d'alta qualitat que es converteixen en peces valuoses per als teus clients i seguidors. Amb una combinació de disseny atractiu i impressió impecable, els nostres materials impressos són ideals per a la teva campanya de màrqueting o comunicació corporativa.

Adhesius i etiquetes

Amb l'impressió offset, produïm adhesius i etiquetes de gran qualitat que es poden utilitzar en una àmplia gamma de productes i aplicacions. Des de petites etiquetes de productes fins a adhesius promocionals de grans dimensions, oferim una solució completa per a totes les teves necessitats d'etiquetatge.

Presentacions i cartes de menú

Amb la seva capacitat per reproduir colors precisos i detalls finament, la impressió òfset és perfecta per a presentacions i cartes de menú de qualitat superior. Creem materials impresos que destaquen per la seva elegància i professionalitat i màxima qualitat, ajudant-te a causar una impressió duradora als teus clients.

Confia en Traç Gràfic per a tots els teus projectes d'impressió offset. Amb la nostra experiència, tecnologia avançada i atenció al detall, et garantim resultats excepcionals en cada pas del camí.

Abrir chat
Hola ????
¿En qué podemos ayudarte?